top of page
pexels-pixabay-270288.jpg

MEDIA

Komt Radio çava?! in jouw school? Dan zijn er heel wat activiteiten die je kan organiseren om dit initiatief te ondersteunen.

Maak met dit aanbod een gezonde mix aan initiatieven om het mentaal welzijn van leerlingen én leerkrachten te verhogen.

Download de productfiches voor meer informatie.

BOEKENLIJST

Download een boekenlijst rond mentale veerkracht en weerbaarheid voor kinderen, jongeren, ouders, leerkrachten en mensen die omgaan met jongeren.

JEF FILMS

JEF brengt eigenwijze, supergoeie films  op school. Maar JEF is ook meer dan film. JEF is er voor en door kinderen en jongeren en nodigt hen uit om mee te doen aan workshops, zelf films te maken en te experimenteren met nieuwe media. 

JEF is het aanspreekpunt voor iedereen die te maken heeft met jeugd, film en nieuwe media, op school en in de vrije tijd. En JEF stimuleert regisseurs en acteurs om werk te maken van een bredere en betere Vlaamse jeugdfilmproductie.

Meer info

PODCAST TZALWELZIJN

Welkom bij TZALWELZIJN, een 5-delige podcast voor en door jongeren. Iedere aflevering staan we samen stil met een expert en een jongere bij verschillende herkenbare thema’s. We bespreken onze ervaringen, wat dit thema met ons doet als mens en waarom het zo belangrijk is. Wil je graag horen wat zowel experts als jongeren hiervan denken en welke tips ze jou meegeven? Beluister de podcasts!

Meer info

bottom of page