top of page
pexels-pixabay-270288.jpg

INDIVIDUEEL/MET LEERLING AAN DE SLAG

Komt Radio çava?! in jouw school? Dan zijn er heel wat activiteiten die je kan organiseren om dit initiatief te ondersteunen.

Maak met dit aanbod een gezonde mix aan initiatieven om het mentaal welzijn van leerlingen én leerkrachten te verhogen.

Download de productfiches voor meer informatie.

NOKNOK

Je goed in je vel voelen is belangrijk. Voor iedereen. En je kunt het ook écht leren. We verzamelden de beste tips, oefeningen en testjes voor jongeren op www.noknok.be. 

RUSTBOX

De rustbox helpt kinderen, jongeren en hun begeleiders om 'rustig' te blijven of te worden. Met deze theoretisch onderbouwde tool reguleer je het stressniveau en verlaag je de spanningsopbouw bij kind, jongere en begeleider. Via de rustplanner en de rustotheek krijg je zicht op triggers en mogelijke rustgevers. Zo werk je richting een “kalm brein” en voorkom je conflict en agressie. 

hulp KOMT VAN PAS

Bladwijzers met een leuke kapvorm die ontwikkeld werden om jongeren door te verwijzen naar hulpverleningsorganisaties. Zo worden ze op de hoogte gebracht van zowel de algemene als de heel lokale hulplijnen. 

Je kan de bladwijzer downloaden of bestellen .

De bladwijzers dienen enkel als ondersteunend materiaal bij een bredere bewustmakingsactie rond hulpverlening naar jongeren. Voor ondersteuning, contacteer lien@logozenneland.be 

bottom of page